Springkussen huren in Brabant

Springkussen huren Brabant

Je zal vast nog wel weten hoe leuk het was om op springkussens te springen. Wij zorgen ervoor dat ook je kinderen veel plezier kunnen beleven op de springkussens. Het is niet meer nodig om een groot bedrag uit te geven om een springkussen te kopen, maar je kunt ze gewoon huren voor een redelijke prijs voor een bepaalde periode. Kosten worden gerekend per dag en zo bepaal je zelf wat de kosten zullen zijn wanneer je springkussens via ons huurt. U huurt bij ons een kussen en krijgt het kussen de 2e dag gratis.

Verschillende thema’s
Bij ons kan je terecht voor verschillende thema springkussens. Zo kun je een keuze maken uit springkussens die het beste bij de kinderen past. Komen er veel jongens op het feestje, dan huur je gewoon een springkussen als race auto. Is het een feestje met veel meiden dan kun je ervoor kiezen om een springkussen te huren die wordt vormgegeven als giraffe of paard. Doordat we gebruik maken van een automatische pomp waardoor de springkussen goed opgeblazen blijft zal de vorm altijd goed te zien zijn. Wil je liever een springkussen met speeltjes op het springvlak zelf, of een bij aangebouwde glijbaan, dan is dat ook mogelijk.

Springkussen kopen
Bij het aanschaffen van een mooie springkussen van goede kwaliteit ben je veel geld kwijt. Doordat wij geld hebben geïnvesteerd in springkussens en deze verhuren kan je deze voor een lage prijs per dag huren. Zo kan je ze voor een periode bestellen waarbij je een kinderfeestje of leuke evenement organiseert. Zo kunnen de kinderen samen genieten van de veerkracht dat een springkussen met zich mee brengt. Wanneer je een springkussen in huis haalt maak je er vaak geen gebruik van, alleen op speciale dagen zoals een feestje, hierdoor is het huren een groot voordeel en neemt het geen ruimte in beslag omdat de springkussen gewoon weer weggaat nadat het feestje is afgelopen.

Ophalen of bezorgen
Je kunt er zelf voor kiezen of je de springkussens op komt halen of door ons laat bezorgen. Laat je liever het zware werk aan ons over en wil je dat wij de springkussens voor je opzetten en opblazen dan kan dit ook geregeld worden. Wel zullen er kosten in rekening worden gebracht voor deze werkzaamheden. Wij kunnen ook een begeleider mee sturen die ervoor zorgt dat de kinderen altijd veilig kunnen spelen.

Veilig spelen
Je kinderen zullen bij ons altijd in veilige handen zijn en ook de springkussens dragen hier een steentje aan bij. Doordat er veilige wanden op gemonteerd zijn kunnen zij niet zomaar van de springkussens afvallen en weet je dat je kind veilig kunt spelen met de andere kinderen. Laat de kinderen veilig spelen en praat gezellig met de andere ouders op het kinderfeestje of evenement dat is georganiseerd.

Borg
Bij het huren van een springkussen zal je een kleine borg moeten betalen, dit voornamelijk zodat we er zeker van kunnen zijn dat de springkussens zonder schade worden teruggebracht. Wanneer er schade is aangebracht zullen er hiervoor kosten worden gerekend. Als de springkussens gewoon in de staat verkeren zoals zij werden geleverd door ons zal je de borg weer terug krijgen. Wij zullen van tevoren goed bespreken hoe de springkussens opgevouwen moeten worden en zullen ervoor zorgen dat de springkussens in goede staat zijn als we deze leveren. Voor vragen kan je altijd via de mail bij ons terecht.

André Reina
Het Laar 22
Maarheeze
Tel: 06-52310631